Ένα μικρό μαγαζί στο κέντρο του Παρισιού το οποίο και συλλάβαμε ως ένα φωτεινό κάδρο πάνω στη Rue Milton, στο 9ο διαμέρισμα. Η Ελληνίδα ιδιοκτήτρια θέλησε να εμπορευτέι εγχώρια προϊόντα και να σερβίρει ελληνικά πιάτα προσαρμοσμένα στην καθημερινότητα των Παριζιάνων. Η epicerie, όπως τη λένε, σχεδιάστηκε βασισμένη στη γαλλική ρουτίνα που θέλει τους εργαζόμενους να κάνουν lunchbreak στη μια και να τρώνε κάτι ελαφρύ στο πόδι. Εξού και το μαρμάρινο κεντρικό ημίψηλο τραπέζι, όπου μαζεύονται και δοκιμάζουν τις πίτες, τα πιάτα ημέρας και τα ελληνικά τυριά. Γύρω απο το τραπέζι, στα ψυγεία, στους πάγκους και τις ραφιέρες προβάλλεται ποικιλία εκλεκτών προϊόντων.
Το σήμα κατατεθέν του ΙΚΙΟ είναι σαφώς τα τρία XL μπλε φλοράλ φωτιστικά, με ύφασμα που μας θυμίζει οικεία πορσελάνινα πιάτα των γιαγιάδων.
Το ελληνικό στοιχείο υπάρχει στο χώρο διακριτικά. Το ΙΚΙΟ επαινέθηκε στο γαλλικό περιοδικό Anous Paris, τόσο για το προϊόν του, όσο και για το σχεδιασμό του και χαρακτηρίστηκε ''une belle Helene'', δηλαδή ''μια ωραία Ελένη''.